Amnan tarina

Moikka!

Mä olen Petra, tyyppi Amnan takana. Opiskelen tällä hetkellä merkonomiksi sekä luontaishoitajaksi. Lähdin opiskelemaan merkonomiksi sillä ajatuksella, että saan siitä hyvän pohjan yrityksen perustamiseen ja vähän kaupallista koulutusta. Luontaishoidot minulla on tarkoitus lisätä yritykseni palveluihin hamassa tulevaisuudessa, kunhan saan koulutukseni siihen pisteeseen.

Amna sai alkunsa marraskuussa 2019 NY-yrityksenä.

NY tarkoittaa Nuorta Yrittäjyyttä ja se on osana opintoja suoritettavaa yrittämistä. Hyvää harjoitusta siirryttäessä kohti oikeaa yrittäjyyttä, mutta lopulta matka NY-yrittäjänä kuitenkin tyssäsi Y-tunnuksen puutteeseen. Sitä kysellään monissa paikoissa, myyjäishauissa, verkkokaupan perustamisessa ja niin edelleen. Monta asiaa olisi jäänyt saavuttamatta ilman Y-tunnusta, joten perustin toiminimen helmikuussa 2020. Ajoitus oli huono, juuri ennen koronakriisin puhkeamista. Amna ehti edustaa vain yksissä myyjäisissä Keravalla, ennen kuin kaikki loput tapahtumat keväältä peruttiin. Aika näyttää, miten tilanne muuttuu.

Suurin toiveeni kuitenkin on, että jonain päivänä saisin pyörittää yritystä täyspäiväisesti.

Nimellä Amna on monta lähdettä. Esimerkiksi sanskritin kielessä se tarkoittaa 'äiti jumalatarta'. Amna on myös arabiankielinen naisen nimi ja se tarkoittaa rauhaa. Haluankin näitä asioita Amnan tuotteissa painottaa. Toisena tärkeänä suunnan näyttäjänä on yhteys luontoon. Saan sieltä inspiraationi ja voimani, ja haluan kaikissa valinnoissani kunnioittaa luontoa. Kehitän toimintaani jatkuvasti ja pyrin koko ajan kohti eettisempiä ja ekologisempia ratkaisuja.

Amnan korujen myötä jokaisella on mahdollisuus kantaa palaa luontoa koko ajan mukanaan.

Rakkaudella,

Petra